dinsdag 2 augustus 2011

Aardappeltartaar met rundscarpaccio

Toch een iets chiquer voorgerechtje, zeer geliefd door de grote man.

Ingrediënten (4 personen)

  • 300 gr aardappelen
  • 10 kleine augurken
  • 3 lente-uitjes
  • 1 hardgekookt ei
  • 1 EL kappertjes
  • Verse bieslook
  • Melk
  • Olijfolie
  • Nootmuskaat
  • Peper & zout

Doen

  • Maak puree (aardappelen, melk, olijfolie, nootmuskaat, peper en zout).

  • Hak de augurken fijn.
  • Hak de kappertjes fijn.
  • Hak de lente-uitjes fijn.
  • Hak het hardgekookt ei fijn.
  • Meng alles onder de puree (hoe wat ei en augurkjes opzij).

  • Maak met een serveerring (kan je maken met een blik) een torentje op elk bord.
  • Leg op het torentje wat gehakte ei en gehakte augurkjes op, samen met wat sprietjes bieslook.
  • Serveer hierbij wat rundscarpaccio (zet op tafel wat olijfolie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten